Minarea monedelor virtuale

Minatul de diferite monede virtuale, pot spune ca este un lucru destul de vechi, desigur iti va aduce profit, doar ca nu dintr-o data, ce cu multa munca, rabdare si un buget acceptabil. Daca vrei sa te apuci de minat bitcoin sau multe alte monede virtuale, ai ajuns in locul potrivit, eu te voi ajuta cu niste informatii obtinute si sigure pe care le-am aflat din mai multe surse.

Tot mai mulți utilizatori noi vor să intre pe piața bitcoin, dar nu știu cum să dea startul. Ca bitcoiner, ai multe opțiuni și e greu să știi care e cea mai profitabilă. Când întrebi cum să faci rost de bitcoin, de fapt vrei să știi care este cea mai bună variantă să câștigi de pe urma criptomonedelor. Poți să minezi, să faci trading la zi, să cumperi bitcoin ori altcoinuri profitabile, sau, pentru cei mai aventuroși, să investești într-un ICO riscant. Din păcate, nu există un răspuns simplu, universal valabil pentru orice buget și orice perioadă. Piața este destul de volatilă cât să facă răspunsul foarte nuanțat. Din fericire, poți să înveți să evaluezi foarte simplu care îți sunt opțiunile. În mare parte, răspunsul  depinde de care este dificultatea de minare, prețul bitcoinului sau al criptomonedei pe care o urmărești și suma investită. Așadar, cum să faci rost de bitcoin prin cea mai ieftină variantă la un anumit moment?

Poți să îți cumperi aparatele și să le lași în găzduire la o fermă. Unele ferme pot să se ocupe și de achiziții. Investiția inițială este însă destul de mare pentru cineva care vrea doar să testeze ecosistemul. Începe de la 1200-2000 de dolari pentru un rig care include 6 plăci grafice AMD și alte echipamente conexe (cabluri, surse etc). Daca te interesează să știi care este puterea de procesare a aparatului. O găsești pe cutie, în specificații sau îi întrebi la operatorii de fermă (ori pe care o alegi flexibil la minarea în cloud). La bitcoin, vorbim de TH/s, la celelalte criptomonede de MH/s sau H/s.

Concluzia in toata ,,povestea" aceasta este urmatoarea: Daca vrei sa te apuci de minat monede virtuale, trebuie sa fi constient ca la inceput va fi extrem de greu si nu o sa iesi in profit mai deloc, deoarece costul la curent va fi foarte mare, la inceput din minat nu ve-i face profit foarte mare, dar daca ai putina rabdare si un buget acceptabil, ve-i iesi in profit bun cu minarea.

Comentarii